Lombok Elephant Park: een nieuw toevluchtsoord voor deze vriendelijke reuzen

Lombok Island, beroemdom zijn ongerepte strand lijnen en exotische eilandjes, is ongetwijfeld de beroemdste toeristische bestemming in de West-Nusa Tenggara provincie van Indonesiƫ.De weelderige natuur heeft veel schilderachtig panorama dat u nooit zult vergeten.

In de ziel van het vieren van de opgenomen verbindingen tussen mens-Animal-Nature, vandaag de dag is het onlangs opgerichte Lombok Elephant Park de speeltuin voor dierenliefhebbers.Zoals de naam al doet vermoeden, benadrukt het park het bieden van ervaringen aan iedereen om lief te hebben rond olifanten, evenals het hebben van een dieren reservaat en conserverings website.Er worden dagelijks verschillende programma’s uitgevoerd om fascinatie voor deze vriendelijke reuzen te stimuleren.

“Elephant meet and Greet”-programma biedt u elke dag een kans om van dichtbij en persoonlijk te komen met deze machtige zoogdieren en samen te socialiseren.Vier olifanten zijn door de manier van Kambas in Lampung, in het zuidelijke puntje van Sumatra, gebracht.

Wonderful Indonesia

Je ook hun dagelijkse routine volgen die wordt gereinigd en gevoed, of je een educatieve serie bekijken om meer te weten te komen over hun normale gewoonten.Wist je dat olifanten ook hun tenen gebruiken om te luisteren en te voelen, behalve in hun grote oren? Ze halen subsonische straal gedonder op, gemaakt door andere olifanten en voelen de vibraties op de vloer.

Het Park biedt u ook een Safari-rit (met extra kosten), waar u een wandeling van 15 minuten maken met de grootste landdieren op aarde.Vertel uw kinderen zich niet zorgen te maken over vallen, want olifanten zijn de enige zoogdieren die niet kunnen springen.

Het Lombok Elephant Park heeft andere interessante dieren van de tropen gekoesterd.Er zijn ongeveer 10 andere soorten die hun personages naast de Trunked laten zien.Je zult een kans vinden om fantastische Foto’s te maken met enkele van de meest sexy beestjes met hun veren.Vind Bagong de zwarte Palm Cockatoo, Yacob de kaketoe, Lauren de Eclectus papegaai en nog veel meer van de gevederde vrienden.De siamang Fighter is zowat de persoon die je hoofd kan draaien, terwijl hij van boom tot boom bungelt terwijl hij luide gesprekken of screeches maakt.

Het Lombok Elephant Park is gericht op een gloednieuwe leuke vrijetijds plek om naar te gaan als je West-Nusa Tenggara ziet-samen met Sembalun, Mandalika en de drie Gilis: Gili Trawangan, Gili Meno en Gili Air.