Borobudur en Prambanan in 1 dag: een bezoek aan de beste tempels in Yogyakarta

Yogyakarta, Indonesiëligt op het eiland Java.Yogyakarta het is een deel van zijn eigen unieke regio, gelegen aan de zuidelijke kust van Midden-Java.Rondom de oude stad zijn verschillende hindoe en boeddhistische tempels te zien en te onderzoeken.Om Prambanan of de Borobudur-tempel te bereiken, zijn er tal van opties, en we zullen de beste tijden en paden delen om elk te bezoeken.

BOROBUDUR TEMPEL

Deze beroemde Yogyakarta-tempel is de grootste boeddhistische tempel ter wereld. Het is te vinden in de Kedu-vallei van Midden-Java, een uur rijden ten noordwesten van de stad Yogyakarta.Het is gelegen in het midden van dit eiland Java, Indonesië.De Borobudur-tempel is ook de meest bezochte site in de hele natie.Er wordt gezegd dat ongeveer 4.000.000 mensen jaarlijks komen om te zien dat dit historische Indonesische wonder.

Wonderful Indonesia

Samen met de vele Tours om wijnhuizen van Yogyakarta te bezoeken, is er een optie om een Borobudur-zonsopgang te ondergaan.Dit geeft aan dat je in staat bent om te betalen voor een unieke Sunrise Entreeticket voorafgaand aan algemene toelating is toegestaan.Deze service was in eerste instantie voorzien voor fotografen die de zonsopgang over de vele oude stoea’s op de top van de Borobudur-tempel willen vastleggen.

De populariteit is echter gegroeid tot individuen die een spirituele ontmoeting wensen, of bezoekers die gewoon een stillere tijd willen om de Borobudur-tempel te bezoeken.Deze speciale Borobudur Sunrise entreetijd is tussen 4:30 am en 6:00 am.Veel hotels en tour groepen zullen vervoer voor u regelen, maar Raadpleeg het team om deze vroege Ophaaltijd te organiseren!

We kozen voor een bezoek aan de Borobudur-tempel toen het opende voor algemene toelating.Dit betekende dat de poorten geopend om 6 uur, en we kwamen allemaal nauwelijks op tijd voor zonsopgang, zonder het betalen van de Sunrise prijzen! We zouden het op deze manier opnieuw doen in een hartslag.Bijna zodra de zon opsteeg, het publiek verstrooid, waardoor we met een glorieus beetje met de top helemaal voor onszelf.

PRAMBANAN-TEMPEL

Indonesië.Het is gelegen in de speciale regio van Yogyakarta en ligt op 16 kilometer rijden buiten de stad.Dit is een drukke wijk van Yogyakarta, dus als je daar rijdt, verwacht je de reis om overal te nemen van 25 minuten tot een uur om het Hindoe tempelcomplex te bereiken.Het is de grootste tempel compound gewijd aan de Hindoe-God, Shiva.Vanwege zijn betekenis voor het gebied, heeft de stad Yogyakarta het pand rond de tempel als Sanctuary land gepleegd, dat moderne gebouwen verhindert om in het perspectief te tasten of het avontuur van het zien van de Prambanan-tempel te bedijmen.

En prachtige architectuur.Net als de Borobudur-tempel kun je vrij rondlopen in het ingewikkelde en het verlangen van je hart verkennen (zorg er gewoon voor dat je respectvol bent!).Er zijn veel bulk ticket keuzes beschikbaar bij hotels en tour bedrijven, waardoor het verkrijgen van toegang tot Prambanan gemakkelijk en betaalbaar om te ervaren.

Entreeprijs voor de Borobudur-tempel: 350.000 IDR

Entreeprijs voor Prambanan-tempel: 350.000 IDR

Als u beide tickets samen koopt, zijn de totale kosten voor een wereldwijde toerist 580.000 IDR, wat ongeveer $40 USD is.Je meer geld besparen als je je leerling-ID meeneemt en een entree ticket voor Studentenkorting krijgt voor Borobudur en Prambanan.Binnenlands verkeer betalen 40.000 IDR voor een entreeticket voor zowel Borobudur en Prambanan tempels.